Download Video oplosan by ikip supra nada goyang asolole
Upladed: 2013-06-04T09:06:03.000Z | Category: Entertainment
Intro : Am F E F Am (2x) Am opo ora eman duite F Gawe tuku banyu setan G opo ora mikir yen mendem Am iku biso ngrusak pikiran Am ojo diteruske mendeme F mergo ora ono untunge G yo cepet marenono mendemmu Am Ben dowo umurmu Music : Am F E F Am [Oplosan Oplosan Oplosan] Am coba sawangen kae konco- kancamu F akeh sing podo gelempangan G ugo akeh sing kelesetan Am F ditumpakke ambulan Am yo wes cukupno anggonmu mendem F yo wes cukup anggonmu gendeng G yo mari-mario.. yo leren- lereno Am F Am ojo diterus-terusno Am tutupen botolmu..tutupen oplosanmu G emanen nyawamu..ojo mbok terus-teruske Dm F Am F Am .....mergane.....ora ono gunane Am tutupen botolmu..tutupen oplosanmu G emanen nyawamu..ojo mbok terus-teruske Dm F Am .....mergane.....ora ono gunane Music : Am F E F Am (2x)

Related Videos
Upladed: 2013-11-04T02:51:50.000Z | Category: Entertainment
Campursari Supranada\nLagu : TKW\nVocal : Erin Kusuma Sari\n\n\nDokumentasi : Gema Video\nhttp://www.gemavideoshooting.com\nhttp://www.gema.web.id
Upladed: 2013-06-04T09:05:44.000Z | Category: Entertainment
Intro : Am F E F Am (2x)\n\nAm\n\nopo ora eman duite\n\nF\n\nGawe tuku banyu setan\n\nG\n\nopo ora mikir yen mendem\n\nAm\n\niku biso ngrusak pikiran\n\nAm\n\nojo diteruske mendeme\n\nF\n\nmergo ora ono untunge\n\nG\n\nyo cepet marenono mendemmu\n\nAm\n\nBen dowo umurmu\n\nMusic : Am F E F Am\n\n[Oplosan Oplosan Oplosan]\n\nAm\n\ncoba sawangen kae konco- kancamu\n\nF\n\nakeh sing podo gelempangan\n\nG\n\nugo akeh sing kelesetan\n\nAm F\n\nditumpakke ambulan Am yo wes cukupno anggonmu mendem\n\nF\n\nyo wes cukup anggonmu gendeng\n\nG\n\nyo mari-mario..\n\nyo leren- lereno\n\nAm F Am\n\nojo diterus-terusno\n\nAm\n\ntutupen botolmu..tutupen oplosanmu\n\nG\n\nemanen nyawamu..ojo mbok terus-teruske\n\nDm F Am F Am\n\n.....mergane.....ora ono gunane\n\nAm\n\ntutupen botolmu..tutupen oplosanmu\n\nG\n\nemanen nyawamu..ojo mbok terus-teruske\n\nDm F\n\nAm\n\n.....mergane.....ora ono gunane\n\nMusic : Am F E F Am (2x)
Upladed: 2013-08-16T05:53:55.000Z | Category: Entertainment
Mending tuku sate timbang tuku weduse\nMending gendakan timbang dadi bojone\nMangan sate ora mikir mburine\nNgingu wedhus ndadak mikir sukete\n\nMending tuku sate timbang tuku weduse\nMending gendakan timbang dadi bojone\nMangan sate ora mikir mburine\nNgingu wedhus ndadak mikir sukete\nCourtesy of liriklagu.asia\nTimbang di gejoh ora ono duite\nMending tak gawe gendakan wae\nOra usah mikir sak bendidane\nSeminggu cukup sepisan wae\n\nMergone aku ora kuat \nYen duwe bojo wong melarat\nRa mblanjani gawene sambat\nSeneng kumpul modal dengkul bondo nekat\n\nMending tuku sate timbang tuku weduse\nMending gendakan timbang dadi bojone\nMangan sate ora mikir mburine\nNgingu wedhus ndadak mikir sukete\n\nMending tuku sate timbang tuku weduse\nMending gendakan timbang dadi bojone\nMangan sate ora mikir mburine\nNgingu wedhus ndadak mikir sukete\n\nTimbang di gejoh ora ono duite\nMending tak gawe gendakan wae\nOra usah mikir sak bendidane\nSeminggu cukup sangang juta wae\n\nMergone aku ora kuat \nYen duwe bojo wong melarat\nRa mblanjani gawene sambat\nSeneng kumpul modal dengkul bondo nekat\nSeneng kumpul modal dengkul bondo nekat
Upladed: 2013-05-03T05:50:12.000Z | Category: Music
campursari dangdut koplo Supra nada Karang gandu gempolan kerjo karanganyar\ndalam Acara pernikahan \n\nRr. Rima Tri Wahyuni\nBp/Ibu. Narto - Narti\nSemang Rt. 02/10 Gempolan Kerjo\nKaranganyar\n\nBg. Tugimin\nBp/Ibu. Narto - Narti\nSemang Rt. 02/10 Gempolan Kerjo\nKaranganyar\ndi abadikan oleh GMT video shooting Jl. Batu jamus - Karanganyar km 1\nphone 0271 5831 123\njoint Fb.. tori_gmt@yahoo.com\n\nSemang, 21 April 2013\n\nSound System Mega Kedhasih\nKaranguluh Gempolan Kerjo 081229874403
Upladed: 2013-09-30T20:02:26.000Z | Category: Entertainment
Campursari Sangkuriang woyo woyo Full HD\nLive show Full durasi
Upladed: 2014-03-16T03:44:28.000Z | Category: Entertainment
Produksi : MD Entertainment\nStaring : Rommy Sulistyo, Shemmy Andrea, Alicia Djohar, dll\nHamid M Nur Collection\n\
Upladed: 2013-05-03T03:45:51.000Z | Category: Music
campursari dangdut koplo Supra nada Karang gandu gempolan kerjo karanganyar\ndalam Acara pernikahan \n\nRr. Rima Tri Wahyuni\nBp/Ibu. Narto - Narti\nSemang Rt. 02/10 Gempolan Kerjo\nKaranganyar\n\nBg. Tugimin\nBp/Ibu. Narto - Narti\nSemang Rt. 02/10 Gempolan Kerjo\nKaranganyar\ndi abadikan oleh GMT video shooting Jl. Batu jamus - Karanganyar km 1\nphone 0271 5831 123\njoint Fb.. tori_gmt@yahoo.com\n\nSemang, 21 April 2013\n\nSound System Mega Kedhasih\nKaranguluh Gempolan Kerjo 081229874403
Upladed: 2013-12-11T06:23:08.000Z | Category: Entertainment
Mending tuku sate timbang tuku weduse\nMending gendakan timbang dadi bojone\nMangan sate ora mikir mburine\nNgingu wedhus ndadak mikir sukete\n\nMending tuku sate timbang tuku weduse\nMending gendakan timbang dadi bojone\nMangan sate ora mikir mburine\nNgingu wedhus ndadak mikir sukete\nCourtesy of liriklagu.asia\nTimbang di gejoh ora ono duite\nMending tak gawe gendakan wae\nOra usah mikir sak bendidane\nSeminggu cukup sepisan wae\n\nMergone aku ora kuat \nYen duwe bojo wong melarat\nRa mblanjani gawene sambat\nSeneng kumpul modal dengkul bondo nekat\n\nMending tuku sate timbang tuku weduse\nMending gendakan timbang dadi bojone\nMangan sate ora mikir mburine\nNgingu wedhus ndadak mikir sukete\n\nMending tuku sate timbang tuku weduse\nMending gendakan timbang dadi bojone\nMangan sate ora mikir mburine\nNgingu wedhus ndadak mikir sukete\n\nTimbang di gejoh ora ono duite\nMending tak gawe gendakan wae\nOra usah mikir sak bendidane\nSeminggu cukup sangang juta wae\n\nMergone aku ora kuat \nYen duwe bojo wong melarat\nRa mblanjani gawene sambat\nSeneng kumpul modal dengkul bondo nekat\nSeneng kumpul modal dengkul bondo nekat
Upladed: 2013-03-01T08:33:07.000Z | Category: News
campursari mustika nada ngandu anggras manis live di sengon sidomukti 24 februari 2013\nproduksi www.gmtvideoshooting.com\njoint FB : tori_gmt@yahoo.com\nphone 085740958567
© 2011 - 2014 Wapbom.Com